Sunná blogger om de kongelige

Da jeg med nytt giv skulle ta opp bloggingen om disse «samiske greien», så fant jeg ut at jeg kanskje kunne finne noe spennende på NRK Sápmi sine nyhetssider på nett. Med et skarpt blikk klikket jeg meg derfor inn der, i håp om å finne noe jeg kunne blogge om. Var det kanskje noen flere FrP-politikere som hadde fått kastet gand på seg? Kanskje det fantes en liten oppfølging på Olaf Eliassens ubekreftede krefter? Eller kanskje man hadde funnet en egen samisk undergruppe som hadde sitt eneste virke med å kaste gand på FrP-politikere?

Ingen samisk magi i dag, kun fyrstelig i Kautokeino. En kongelig på besøk i Sápmi er noe vi vet å sette pris på! Besøket til Fyrst Albert er nok noe vi kommer til å kunne lese omn i samiske medier i lang tid fremover. Ingenting slår så godt ann i Sápmi som blått blod!

Jeg minnes godt mitt eget møte med de kongelige i sommer, og må si det ikke var mye mer enn klamt. Ikke bare var det varmt med ullkofta på, men man vet liksom ikke hvordan man skal oppføre seg. Jeg snakket mest med skipslegen på kongeskipet, og var egentlig ganske fornøyd med det.

Da jeg møtte Sonja og Harald så jeg slik ut, og jeg antar jeg hadde sett mye mer stressa ut om jeg skulle henge 3 dager på fjellet med en fyrste.

2 tanker om “Sunná blogger om de kongelige

  1. Dronnigen av Monaco sier:

    Har faktisk «møtt» fyrsten da han gjestet Ny-Ålesund på Svalbard. Men siden jeg desverre var livredd for offisielle besøk rømte jeg til en nedlagt fangststasjon å stekte selbiff på vedoven med postmestern.

  2. susanneamalie sier:

    Æ sporte Sonja om ho likte blodklubb. Så snakka æ to ord me Harald. Han likte å snakke om båta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: