Genève, baby!

I dag fikk jeg endelig beskjeden som jeg har ventet på ganske lenge – jeg har kommet inn på OHCHR Indigenous Fellowship Programme i Genève! Det betyr at jeg skal tilbringe 5 uker på FN i sommer, hvor jeg skal lære mer om hvordan FN-systemet fungerer.

Helt ærlig er jeg veldig stolt! Det var godt over 100 søkere i år, og 30 heldige ble opptatt på programmet – deriblant meg. Programmet er en slags hospitering hvor vi skal bli kjent med det store FN-systemet, med et spesielt fokus på de mekanismene som er relevant for urfolk. Å jobbe med urfolk i FN er en av mine store drømmer, og nå er jeg altså på tur mot drømmen.

Jeg har vært på FN i Genève før, og da var jeg ganske glad (som på det flotte bildet). Jeg klarte også å gå meg vill i FN-bygningen, noe jeg antakeligvis skal gjøre flere ganger i sommer.

2 tanker om “Genève, baby!

  1. Ylva Maria sier:

    SHIT du är bra!

  2. […] Promotion of your TikTok account should be organized in accordance with the specified rules. The number of followers plays a big role in earning money on commercials. Therefore, it is better to follow our tips and develop your account. get 1000 tik tok fans […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: