Budsjettbehov til jeg blir kvalm

Det er fredagskveld og jeg sitter og formulerer budsjettbehov. Budsjettbehov er et ord som gir meg angst bare av å tenke på det, og nå sitter jeg altså her og formulerer budsjettbehov for Noereh! i 2012.

Å skulle drive en organisasjon på frivillig basis er ikke noen lek for pingler. Det er ufattelig mye arbeid som tar mye tid. Det er søknader, prosjektbeskrivelser, rapporter og regnskap. Det tar aldri slutt. Det er i øyeblikk som dette, som denne fredagskvelden, jeg skulle ønske Noereh! hadde en egen ansatt. En som var betalt for å gjøre alt det arbeidet vi i styret gjør helt frivillig, og som hadde tid til å gjøre det.

For min del har arbeidet med Noereh! de siste 2 årene gjort at masteroppgaven min har blitt en smule utsatt, men jeg synes det er verdt det! Det er når man får til, rapporten er ferdig og sendt, at man føler at man kanskje har gjort en forskjell. Jeg vet ikke, kanskje det ikke utgjør den store forskjellen, men akkurat nå forestiller jeg meg at det gjør det. Det er tross alt fredagskveld og jeg jobber med budsjettbehov.

Slik ser man ut når man jobber med papirarbeid, litt gal…

(jeg vil herved takke Universitetet i Tromsø for utallige rapporter og søknader som er skrevet ut på deres regning!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: