Festivalrus

Etter skyhøye 10 anmeldelser knyttet til narkotika på årets Riddu Riđđu, er det ikke til å unngå at det allerede nå har blitt fokus på forebygging i samisk media før årets Márkomeannu. Så lenge festivalen har eksistert har det ikke blitt tatt noen for besittelse eller bruk av narkotika på vår festival, men det behøver ikke bety at det ikke finnes.

Uansett, man må ta narkotika på alvor, og allerede nå går festivalleder Runar ut med advarsel før årets festival: narkotika er ikke akseptert på vår festival!

Jeg synes nesten det er litt skummelt å si noe som helst her, det eneste jeg vil si er at jeg skal være så gladsame som det er mulig å bli – rusa på livet, og lykken av å være med på å arrangere verdens fineste festival!

(her bli jeg nesten litt kvalm over hvor positiv jeg er. det er veldig slitsomt også – men mest artig!)

2 tanker om “Festivalrus

 1. Marina sier:

  Alltså visst det är jättebra med drogfrifestival, men hur stor skillnad är det egentligen mellan rus och alkohol. Alkohol är också rus, det är bara ett accepterat rus i samhället. Alkohol ger minst lika mycket skada och det kan sluta i dåliga saker. Att vara antirus är väl egentligen bara väldigt politiskt korrekt, jag vill se en alkoholfri festival, lycka till 😉

  • susanneamalie sier:

   Eneste skillet er at alkohol er lovlig å nyte, mens narkotiske stoffer ikke er det.

   Men jeg er enig om at man må ta et standpunkt for hvilken type festival man ønsker, og at festival uten alkohol kanskje får dårlig med besøkende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: