Cuvket rájáid! Sprenge grenser!

Hva skjer Sápmi?! Vil du være med på å sprenge noen grenser?

Av en eller grunn føles det litt unaturlig å skulle snakke om samisk homofili. Det er ikke fordi jeg mener det er noe som skal ties i hjel, men rett og slett fordi jeg synes det er rart at samfunnet ikke kan ha et normalt forhold til seksualitet og kjærlighet.

Og nettopp på grunn av dette må man jo snakke om det, normalisere det, få folk til å innse at forelskelse ikke har noen grenser. Få folk til å innse at man skal kunne gjøre som man vil, at alle er velkommen, liten eller stor, skjev eller ikke skjev. Det skal ikke spille noen rolle.

Og mens jeg skriver dette, så føles det så absurd at jeg faktisk må skrive dette. Jeg greier ikke å forstå hvorfor det er slik at veldig mange har problemer med at man forelsker seg i noen av samme kjønn. Det at man skal miste venner eller bli mobbet for å bare være den man er, bli glad i noen, forelske seg, det synes så latterlig og grotesk.

Så derfor skal vi snakke masse om akkurat dette på det første landsmøtet til Noereh!. Vi skal sprenge grenser i hodene til hverandre, oppdaga og fjerne fordommer vi har om hverandre. Fordommer fordummer!

Mens du venter på landsmøtet kan du se på dette:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: