Første dag i sivilt

I dag er min først dag i sivilt. Etter to dager med +30 grader og kofte på tar vi en pause. Selv om det heldigvis er air condition i møterommene blir det fort varmt.

Å bruke kofta på slike møter har både sine fordeler og ulemper. Med kofta på får man mye oppmerksomhet, og det er veldig lett å komme i kontakt med folk. Det er enkelt å begynne å prate om kofta, for så å snakke om hvorfor du egentlig er på møtet. Med kofta på gjør man også folk bevist om at det også finnes urfolk i Europa – uten kofta ville vi bare være en hvilken som helst «gringo» i dress. Alle kjenner deg igjen med kofta på, og det er ikke uvanlig at man hilser på noen når man har kofta på, for så å oppleve at de ikke kjenner deg igjen uten kofta dagen etterpå.

Men denne oppmerksomheten kan også bli litt slitsomt i lengden, og av og til føles det som om vi aller mest er et artig og fargerikt innslag.

Valg av sko til kofta i denne varmen har også vært litt vanskelig. Etter et kort forsøk på å ha komager på i går måtte jeg raskt gi opp, og fra nå av sverger jeg til småsko.

Reklamer

En tanke om “Første dag i sivilt

  1. Max Uflax sier:

    fine sko. Ka har du ellers på dæ??? Neida nu e æ nu artig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: