Høydepunkt etter høydepunkt

No sett æ presis på pikerommet mitt under Reinåsen og forsøke mæ på litt oppgaveskriving. Æ har ommøblert litt på rommet så æ har utsikt over Reinåsbakken mens æ jobbe. Meget fornøyd me plasseringa hadde det ikke vært for at snøen speile sola rett i tryne på mæ, og de helvettes folkan som kjøre skuter ULOVLIG på vårres traktorvei (Vi har bilde av dokker, og vi ANMELDE!).

Grunn te at æ sett inne en solrik Palemsøndag e at æ ska levere inn den o´store prosjektbeskrivelsen (skummel bakgrunnsmusikk) 14. april. Æ e jo såklart en luring, og har skifta tema nån ganga oppigjenna..! No på tirsdag, den 7. april, ska æ sende herligheta inn te veiledern min så han kan gi mæ nån gode råd på veien videre (kalles også slakt).

Etter den 14. april, og etter påsken, har æ faktisk FRI! Hvis man da ser bort ifra at æ ska skrive masteroppgaven min, men det e jo som en liten bagatell å regne. Etter den 14. april kjæm høydepunktan på rekke og rad. Æ ska på Field trip te Kautokeino og Karasjok me klassen min, der ska vi se litt på saman. Så ska æ i konfis i Tromsø, før vi sett oss på flyet te London! Etter London e det konfis igjen, denna gangen i Skånland. Så kjæm siste komité- og plenumsmøte for min del og bror sin bursdag… Plutselig bli det sommer altså..!

Men no e det full fokus på denna prosjektbeskrivelsen (FAEN, der kjørte den skutern igjen! Snart fyk æ i fistel!)

Men du.. æ har faktisk vært på ski idag..!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: