Nordområde yoga

Har du hørt det? Vårn e vist kommet!

Det sei dæm isåfall på TVen, der prate de om småsko, utepils og blomster. Æ veit ikke om de har vært å besøk i nord, kor det ennu lave ned snø..men, æ klage ikke! Æ sei: Gje mæ meir snø! No! Æ har nemlig funne min meditasjon..

snømåkking

I min husholdning (en student og en forfatter), e det altså æ som som regel tar mæ av måkkinga, mest fordi æ like det. Ikke bare får æ god samvittighet på grunn av at det e god gammeldags kropsarbeid, men æ får åsså mange ekstrapoeng for arbeid utført (altså, hvis æ måkke snøen, så tar vel du oppvasken?).

Snømåkking e min nordområde yoga. Det e nokka som skjer når du står å måkke snøen bort fra trappa eller veien, du har et mål og du fokusere kun på det. Det e meditasjon.

Så for min del kan de bare ha den jævla lange og kjedelige vårn sin i sør. Æ foretrekke vårres vår…kor du lukke øyan et øyeblikk, plutselig e den over og sommern e her. Og helt te da måkke æ snø, og får et klart og åpent sinn..!

Reklamer

3 tanker om “Nordområde yoga

  1. Vanja Panja sier:

    Det ligg tre meter snø på verandaen våres her, og æ planlegge å ta den i bruk i mai, men sånn det ser ut nu kan den fort bli liggende til neste vinter. Du e herved invitert sammen med spaden til å komme og måkke og meditere på storskogåsen. Som belønning (i tillegg til en fantastisk åndelig opplevelse) e du invitert på grilling i mai 🙂

  2. Ánne Márjá sier:

    E du fornøyd med snåen som kom i natt, eller vil du ha mer?

  3. Susanne Amalie sier:

    Tjaaa…si det?! Det passa ikke helt te småskoen mine, og no har æ jo levert alle oppgava og treng ikke et klart sinn. Men yoga e da yoga!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: