Skamblog

Åkeij.. æ har ikke skrevvet på ei stund, æ skjæmmes og tar mæsjøl i nakken. Denna gangen får det bli på dialekt, så kan dokker gledes eller gremmes!

De siste uken i København har vært fantastisk! Vårn har begynt å sige på, og det lukte og sildre (skjønne ikke kor sildringa kjæm fra, men det sildre). Æ har pakke bort vinterkåpa og tatt fram sommerjakken.

Vi har åsså vært på påskeferie! Vi (som i Sigbjørn og æ) leide en liten bil og kjørte avgårde. Først peisa vi gjennom Tyskland te Dresden, og neste dag kjørte vi småveian via Tsjekkia te Krakow,Polen. Vi presterte å kjøre oss litt vil, bli stoppa av politiet og nesten gå tom for bensin. Men det va så fantastisk fint å kjøre gjennom fjellan i Tsjekkia, opplevelse! To daga i Krakow, og den obligatoriske turn innom Auschwitz før vi starta på turn tebake.
(sjekk http://www.facebook.com/album.php?aid=47058&l=1fbb3&id=604607673 for bilda)

Eksamen nærme sæ me stomrskritt, og det e sånn ca alt folk snakke om her. Æ må innrømme at æ bli litt stressa av det, men samtidig har æ aldri vært så flittig student som no. Æ har allerede begynt på oppgaven som ska leveres 7. juni. Imponeranes te å være mæ! (men kjenne æ mæsjøl rett så bli æ sikkert å skrive de siste 10 siden rett etter muntlig eksamen i mai!) Uansett har æ isåfall begynt, og det kjennes godt! Klapp på skuldern!

Imorra fær æ te Oslo (åhh Norge! Endelig nån som ikke trur æ e svensk?) Æ ska på møte me Sametingets Møtelederskap. Vi ska besøke Stortinget, sei takk for sist te han Jagland, se på Stortingsmøte og sikkert spise en god middag. I det hele tatt tegne det te nån bra daga i Oslo!

Det får bli det for idag.. æ rapportere seinar om ka Jagland sa te godt og om middagen blei no tess!

No vente sushi, kino og fæst i Christiana! Hurra!

2 tanker om “Skamblog

  1. Kirsti sier:

    … vælkommen te tigerstaden.. litt vår her å da, men kainn vårrå lurt å ta me støvla… Ellers glede æ mæ te du ska guide mæ i FN og New York. Du e jo veteran..

  2. Javo sier:

    Og nu venter vi på at du skal fortelle om ka han Jagland sa til godt:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: